Tutkimuksen julkistustilaisuus 7.11.

wp-image-251265326jpg.jpg
Painettu tutkimusraportti on Kunnallisalan kehittämissäätiön Tutkimusjulkaisu-sarjan julkaisu numero 98

Tutkimushankkeen tutkimusraportin julkistustilaisuus järjestetään Helsingissä 7.11.2016. Tiedote luettavissa tästä linkistä.

Tutkimusraportti on myös verkon kautta ladattavissa ja myöhemmin tällä viikolla muokkaamme tätä sivustoa muun muassa uusilla navigointivälilehdillä, joiden kautta pääsee tutustumaan esimerkiksi julkaisuihin sekä verkon kautta tarkasteltavaan tutkimusaineistoon.

Hankkeen tutkijoiden on tarkotus jatkaa julkisuuslain mukaisten tietopyyntöjen ja niiden ongelmien parissa myös jatkossa ja tekeillä on uusia artikkeleita sekä apurahahakemuksia aiheesta. Tämä projektisivusto toimii myös tulevan tutkimuksen verkkoalustana, jolloin nyt päättyneen tutkimushankkeen osuus erotetaan sivustolle omaksi kokonaisuudekseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s